Afslankmassage

De afslank massage is een vrij pittige behandeling, is bedoeld om de bloed circulatie meer op gang te brengen zodat de afval stoffen beter afgevoerd worden. De afval stoffen gaan zich voornamelijk in de vetcellen ophopen.

Het gaat bij de afslank massage niet om het gewichtsverlies, maar om de huid strakker te krijgen waardoor je centimeters in omvang kan verliezen. Deze massage verwijderd de toxines (giftige stoffen), wat resulteert in meer energie en beter gevoel van welzijn.

Het gemiddelde omvangverlies kan tot 12,5 cm zijn. Dit kan zomaar 1 to 2 kledingmaten schelen. Er zijn 3 meetpunten, namelijk bij de 1e behandeling,  de 6e behandeling en de laatste behandeling. Het resultaat kan per persoon verschillen, bij de meeste mensen duurt het 6 tot 8 behandelingen voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Bij deze behandeling dien je heel veel water te drinken (ca. 2 liter per dag), daarbij heb je nodig goede, gezonde lichaamsbeweging en een die√ęt. Indien je niet deze punten volgt, doe je het hele proces teniet. Het is niet gewenst om voor deze behandeling zwaar te tafelen.

Deze behandeling is niet geheel pijnvrij !!

Deze behandeling bestaat uit 10 sessies van 1 uur, die in 1 keer betaald dient te worden. Alvorens hier toe te besluiten, kunt U een proefsessie van 1 uur ondergaan om te kijken of het iets voor U is.

Deze massage is niet voor iedereen bestemd, neem daarom contact op en ik zal je vertellen of het wel of niet mogelijk is.